+-86 18761016003

Секциски контролни вентили

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен контролен вентил >Секциски контролни вентили

Производи

  • /img/ydl_l20_series_pilot_hydraulic_directional_control_valves-95.jpg

Пилот хидраулични вентили за управување со серија YDL-L20

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Пилот хидраулични вентили за управување со серијата YDL-L20 се развиваат на рачните вентили DL-L20. Го смени контролниот начин од рачна во пилот-хидраулична што ја подобрува тешката состојба на рачна контрола. Особено, може да се контролира со далечински управувач со пилот хидрауличен контролен начин. Функцијата напојување е над серијата YDL-L15, таа може да се поврзе со други хидраулични вентили во серија. Карактеристиките на пилот хидрауличните контролни вентили YDL-L20 се компактна конструкција, висок работен притисок, подобри работни перформанси, сигурна работа, далечинско управување и сл. Покрај тоа, реализира да контролира многу работни функции со далечински управувач. Вентилите се широко користени на механички машини, санитарни машини, рударски машини и хидраулични системи на други машини.

Димензионални податоци за моделот YDL-L20


Pарамери и карактер

1. Внатрешен вентил за проверка: Проверувачкиот вентил во внатрешноста на телото на вентилот треба да осигура дека хидрауличното масло нема да се врати.

2. Внатрешен релјефен вентил: Вентилот за олеснување во телото на вентилот е во состојба да го прилагоди работниот притисок на хидрауличниот систем.

3. Начин на масло: Паралелно коло, сериско коло и композит со обете кола со моќност поголема.

4. Контролен начин: пневматска контрола, рачна контрола

5. Конструкција на вентил: пресечна конструкција, 1-10 лостови се достапни за да се соберат како што сакате.

6. Функција на калем: O, A, Y итн.

7. Опции на вентили: Вентилите за преоптоварување и вентилот за шминка може да се постават на двата краја на телото на вентилот.

параметри

Ном Притисок

(MPa

Макс.Пресираност

(MPa

Ном. Стапка на проток

(L / мин)

Притисок на грбот

(MPa 

Хидраулично масло

Тем.ранг

 ( 

Visc.rang

 (Mm2 / S)

Точност на филтрирање

(Μm

20

31

100

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување