+-86 18761016003

Секциски контролни вентили

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен контролен вентил >Секциски контролни вентили

Производи

  • /img/ydl_l15_series_pilot_hydraulic_directional_control_valves.jpg

Пилот хидраулични вентили за управување со серија YDL-L15

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

YDL-L15 series pilot hydraulic directional control valves are developed on DL-L15 manual control valves. It changed the control way from manual to pilot hydraulic which improves  the heavy manual control situation. Especially, it can be controlled by remote control with the pilot hydraulic control way. The power beyond function is on the YDL-L15 series, it is able to be connected with other hydraulic valves in series. The features of YDL-L15 pilot hydraulic control valves are compact construction, high working pressure, better working performance, reliable working, remote controlling and etc. Besides that, it realize to control many working functions by remote control. The valves are widely used on mechanical machines, sanitation machines, mining machines and other machines’ hydraulic systems.

модел YDL-L15 Димензионални податоци


Pарамери и карактер

1. Внатрешен вентил за проверка: Проверувачкиот вентил во внатрешноста на телото на вентилот треба да осигура дека хидрауличното масло нема да се врати.

2. Внатрешен релјефен вентил: Вентилот за олеснување во телото на вентилот е во состојба да го прилагоди работниот притисок на хидрауличниот систем.

3. Начин на масло: Паралелно коло, сериско коло и композит со обете кола со моќност поголема.

4. Контролен начин: пневматска контрола, рачна контрола

5. Конструкција на вентил: пресечна конструкција, 1-10 лостови се достапни за да се соберат како што сакате.

6. Функција на калем: O, A, Y итн.

7. Опции на вентили: Вентилите за преоптоварување и вентилот за шминка може да се постават на двата краја на телото на вентилот.

параметри

Ном Притисок

(MPa

Макс.Пресираност

(MPa

Ном. Стапка на проток

(L / мин)

Притисок на грбот

(MPa 

Хидраулично масло

Тем.ранг

 ( 

Visc.rang

 (Mm2 / S)

Точност на филтрирање

(Μm

20

31

63

1

-20~+ 80

10~400

10

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување