+-86 18761016003

Тандем Пумпа за пренос

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични пумпи за пренос >Тандем Пумпа за пренос

Производи

  • /img/tandem_gear_pump.jpg
  • /upfile/2019/01/19/20190119154312_240.jpg

Тандем пумпа за запчаници

  • Опис
  • Пребарување

Преносните пумпи се дизајнирани за трансформација на механичката енергија како енергија на работната течност (притисок и проток). Тие се поедноставени во градежништвото и имаат релативно ниска цена. Сите овие придобивки обезбедуваат нивна широка примена во хидрауличните системи.

Аранжмани за погон drive Погонот на пумпата може да биде директен или индиректен (со преноси, ланци или преноси на ремените). Двата погони не треба да наметнуваат аксијални или радијални сили на вратилото на пумпата. Олдхам спојуваниот назабен адаптер се користи со директен погон. За индиректен погон, повикајте се на производителот.

Пумпите за пренос се дизајнирани да работат во услови споменати подолу:

- Работна течност: хидраулични масла со вискозитет 16 ... 200мм2 / с;

- Степен на филтрација: 15 ... 25ìm;

- Опсег на температурата на околината: - 22 ... 55 ° C;

- Опсег на температура на флуиди: - 25 ... 80 ° C;

- Притисок на влезот, апсолутен: 0.8 ... 2.2 бари;

- Брзина на флуиди (линија за водоснабдување) 0,5 ... 1m / s

- Притисок на излезот до 250bar.

 

Преносните пумпи изработени од „SJ TECHNOLOGY“ се произведуваат во 5 различни групи: 00, 10, 20 и 20H, 30 и 40. Поместувањата на пумпите се во опсег од 0.25 до 60 cm3.

Група 00 q = 0.25 ... 2 cm3;

Група 10 q = 1 ... 9.8 cm3;

Група 20 q = 4.5 ... 25 cm3;

Група 20H q = 15 ... 36 cm3;

Група 30 q = 20 ... 60 cm3;

Група 40 q = 46 ... 60 cm3.

 

Постојат различни варијанти на прирабници, шахти и пристаништа за секоја група на пумпи (стандард; Германија; САД ...).

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување