+-86 18761016003

Секциски контролни вентили

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен контролен вентил >Секциски контролни вентили

Производи

  • /img/sqdl_l20_series_pneumatic_hydraulic_directional_control_valves-48.jpg

SQDL-L20 вентили за пневматско хидраулично управување со насоки

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

SQDL-L20 series pneumatic control valves are developed on SQDL-L20 manual control valves. It changed the control way of these valves, especially, it can be controlled by remote control with the pneumatic control way. The power beyond function is on the SQDL-L20 series, it is able to be connected with other hydraulic valves in series. The features of SQDL-L20 pneumatic control valves are compact construction, high working pressure, better functions, reliable working, remote controlling and etc. Besides that, the manual control can be used with the pneumatic control together. The valves are widely used on mechanical machines, sanitation machines, mining machines and other machines’ hydraulic systems.

Димензионални податоци за моделот SQDL-L20

Pарамери и карактер

1. Внатрешен вентил за проверка: Проверувачкиот вентил во внатрешноста на телото на вентилот треба да осигура дека хидрауличното масло нема да се врати.

2. Внатрешен релјефен вентил: Вентилот за олеснување во телото на вентилот е во состојба да го прилагоди работниот притисок на хидрауличниот систем.

3. Начин на масло: Паралелно коло, со моќност поголема.

4. Контролен начин: пневматска контрола, рачна контрола

5. Конструкција на вентил: пресечна конструкција, 1-10 лостови се достапни за да се соберат како што сакате.

6. Функција на калем: O, A, Y итн.

7. Опции на вентили: Вентилите за преоптоварување и вентилот за шминка може да се постават на двата краја на телото на вентилот.

параметри

Ном Притисок

(MPa

Макс.Пресираност

(MPa

Ном. Стапка на проток

(L / мин)

Притисок на грбот

(MPa 

Хидраулично масло

Тем.ранг

 ( 

Visc.rang

 (Mm2 / S)

Точност на филтрирање

(Μm

20

31

63

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување