+-86 18761016003

Соленоиден вентил за секционо пренасочување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен контролен вентил >Соленоиден вентил за секционо пренасочување

Производи

  • /img/solenoid-sectional-diverter-control-valve-svv09-12.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523103841_476.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523103917_232.jpg

Соленоиден вентил за контрола на пресек на пресек SVV09

  • Опис
  • Пребарување

1. 6-насочен со наизменична калем; тоа е пресечен тип за да се добие 8-насочно или 10-насочно коло.

 2. Можно е да се прицврсти прирабница за блок со вентили со вентил со вкрстен поврат.

3. На располагање се калеми со неколку напон на напојување.

4. Тие се користат како врска помеѓу два потрошувачи и основниот вентил за насока, кога сакаме да ги контролираме и двајцата потрошувачи наизменично со помош на еден основен вентил за насочување.

5. Пренасочувачите се користат за додавање дополнителен објект на вентилот за насочување кога е потребен за низа операции како што е безбедносна операција или за контрола на избран хидрауличен цилиндар.

6. Вентилите за избор на коло што можат да се редат овозможуваат еден единечен погон за 6 корисници со 5 пренасочувачи поврзани во серија.

7. Ве молиме имајте предвид дека одводната линија мора постојано да биде поврзана со резервоарот. 

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување