+-86 18761016003

Соленоиден вентил за секционо пренасочување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен контролен вентил >Соленоиден вентил за секционо пренасочување

Производи

  • /img/solenoid-sectional-diverter-control-valve-dvs90-62.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523170413_874.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523170426_506.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523170443_845.jpg

Соленоиден вентил за контрола на пресек на пренасочување DVS90

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Sectional DVS90 Series

1. 6-насочен со наизменична калем; тоа е пресечен тип за да се добие 8-насочно или 10-насочно коло. 

2. Можно е да се прицврсти прирабница за блок со вентили со вентил со вкрстен поврат.

3. На располагање се калеми со неколку напон на напојување.

4. Тие се користат како врска помеѓу два потрошувачи и основниот вентил за насока, кога сакаме да ги контролираме и двајцата потрошувачи наизменично со помош на еден основен вентил за насочување.

5. Пренасочувачите се користат за додавање дополнителен објект на вентилот за насочување кога е потребен за низа операции како што е безбедносна операција или за контрола на избран хидрауличен цилиндар.

6. Вентилите за избор на коло што можат да се редат овозможуваат еден единечен погон за 6 корисници со 5 пренасочувачи поврзани во серија.

7. Ве молиме имајте предвид дека одводната линија мора постојано да биде поврзана со резервоарот. 

DVS90 solenoid diverter valve

Pарамери и карактер

max P

with L

бар

315

напон на напојување

V

12; 24 DC

max P

without L

бар

210

Моќ

W

36, 29

Проток

макс

I / мин

90

Префрлување

фреквенција

1 / ч

15 000

Oil temperature

 

-20 + 70

Амбиент

температура

 

to 50℃

вискозност

mm / s

15-380

Coil temperature

 

to 180℃

филтрација

NAS1638

 

9

Работен циклус

 

100%

 

Supply voltage 12VDC or 24VDC

код

Навојни врски

G12

P1, P2, A, B, C, D - G1/2 ;

 

 

M18

P1, P2, A, B, C, D - M18x1.5 ; 

SAE

P1, P2, A, B, C, D -SAE8 ; 

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување