+-86 18761016003

Единствен пилот вентил за проверка

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидрауличен пилот-проверен вентил >Единствен пилот вентил за проверка

Производи

  • /img/single_pilot_operated_check_valves.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152516_835.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152525_124.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152535_218.jpg

Вентили за управување со еден пилот

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Слободен проток на стрелката на контролниот вентил со пилот во правец на насока (од V до C) е потребен од контролниот притисок на пилотот за да се постигне единечен вентил. Вентилите за управување со пилот се вклучени / исклучени вентили, не можат да го томодулираат отворот, овие вентили се соодветни да го задржат товарот, но тие не се соодветни за контрола на движењето на товарот.

Употреба и работа

Овие вентили се користат за блокирање на цилиндерот во една насока. Протокот е слободен во една насока и блокиран во обратна насока се додека не се примени пилот-притисок. 

апликации

Поврзете V1 со V2 со протокот на притисок и C1 со страната на слободен проток на актоаторантот C2 на страната на побудувачот што сакате протокот да биде блокиран.

Pарамери и карактер

Материјали и карактеристики

Челик обложен со цинк.

Внатрешни делови: тврд и заземјен челик.

Печати: стандард BUNA N

Тип Попет: Секое истекување.

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување