+-86 18761016003

Единица за единечна моќност

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за единечна моќност

Производи

  • /img/single-acting-power-unit.jpg
  • /upfile/2019/03/29/20190329101505_929.jpg
  • /upfile/2019/03/29/20190329101517_530.jpg

Единица за единечна моќност

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Оваа енергетска единица се состои од пумпа за пренос под висок притисок, DC мотор, мулти-функционален колектор, вентили, резервоар, и др. Се одликува со стабилни перформанси и компактна структура и може широко да се користи во автомобилска индустрија, градинарски машинерии, машински алати, логистички опрема итн.

Специјални белешки

1. Должноста на оваа енергетска единица е S3, односно 30 секунди вклучено и 270 секунди исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15-68 cst, што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Се препорачува хидраулично масло N46.

4. Променете го маслото по првите 100 часа работа на енергетската единица, а потоа менувајте го маслото на секои 3000 часа. 5. Енергетската единица треба да се монтира хоризонтално.

Резиме Димензија


Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

L (mm)

YBZ5-F2.1A1W209/WUAAC1

12VDC

1.5KW

2500RPM

2.1ml / r

20MPa

3L

567

YBZ5-F2.5B2A209/WUABC1

24VDC

2KW

2.5ml / r

20MPa

5L

472

VB25-F2.7B3G209/LBAEC1

220VAC

1.5KW

1450RPM

2.7ml / r

22MPa

6L

642

YBZ5-F3.2E3G209/LBCEC1

3.2ml / r

20MPa

12L

692

YBZ5-F2.5F3H209/LCCEC1

2.2KW

2850RPM

2.5ml / r

18MPa

14L

665

YBZ5-E3.2G3H209/LCCEC1

3.2ml / r

15MPa

16L

597

YBZ5-D4.2G3H209/LCCEC1

4.2ml / r

10MPa

16L

597

VBZ5-F2.7H4I209/LCCEC1

380VAC

3KW

2.7ml / r

20MPa

20L

930

YBZ5-F3.2I4I209/LCCEC1

3.2ml / r

18MPa

22L

1015

YBZ5-E3.7J4I209/LCCEC1

3.7ml / r

16MPa

25L

1100

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување