+-86 18761016003

Вести

Ти си тука : Почетна >Вести

PTC ASIA 2019

Време: 2019-01-11 Посети:

PTC ASIA 2019: Пренос и контрола на електрична енергија: Меѓународен трговски саем за вклучување на механички пренос, сектор за делови и опрема, сектор за прицврстување и извори, сектор за компримиран воздух и сектор за лежишта, што ќе се одржи во Шангај (Кина) од 23 октомври до 26 октомври 2019 година. 
 
SJ-Technology ќе ги изложи најновите хидраулични вентили за управување со насока, пумпа за пренос и единица за напојување.
Инженерите за продажба на SJ-Technology тогаш ќе ви понудат професионални услуги лице в лице.
Со нетрпение очекуваме да се сретнеме таму.

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување