+-86 18761016003

Единица за напојување за подигнување на задната врата

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување за подигнување на задната врата

Производи

  • /img/power_unit_for_tailgate_of_garbage_truck.jpg

Единица за задна врата на камион за смет

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Equipped with two zero leakage double-check solenoid valves, this power unit has two independent circuits for the lifting cylinder and rotating cylinder of tailgate of electrical garbage truck. The lowering speed of the cylinders is regulated by the pressure compensated flow valve in the return line. This power unit can also be used in those applications where two separated hydraulic circuits are needed such as double scissors lift, doublepallet mover etc.

Специјални белешки

1. Должноста на оваа енергетска единица е S3, односно 30 секунди вклучено и 270 секунди исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Viscosity of the oil shoud be 15-68 cst, and the oil should be clean and free of impurities, N46 hydraulic oil is recommended .

4. This power unit should be mounted horizontally.

5. Check the oil level in the tank after the initial run of the power unit.

6. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

YBZ5-D1.6A9A30/WUCTT2

48VDC

2KW

2500RPM

1.6ml / r

12MPa

3L

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување