+-86 18761016003

Единица за напојување за покривање на камион

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување за покривање на камион

Производи

  • /img/power_unit_for_dumping_truck_covering.jpg

Единица за напојување на капакот на фрлање камион

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Се користи за работа со цилиндар со двојно дејство на механизација за покривање камиони, оваа енергетска единица се состои од преносна пумпа со висок притисок, DC мотор, мулти-функционален колектор, вентили и резервоар за масло, и др. Дејствата за отворање и затворање на капаците се контролираат од асоленоид насочен вентил, додека брзината се прилагодува со гасовите.

Специјални белешки

1. Должноста на оваа енергетска единица е S3, т.е. 30 секунди вклучени и 270 секунди надвор.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите единицата за напојување.

3. Вискозитет на хидрауличниот олил-сауд треба да биде 15-68 cst, што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Не се препорачува хидраулично масло N46.

4. Енергијата треба да се монтира хоризонтално. 5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на единицата за напојување.

6. Променете го маслото по првите 100 часа на работа на електричната единица, а потоа менувајте го маслото на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Моќност на моторот

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

L (mm)

YBZ-F1.6A1W8 / 1

12VAC

1.5KW

2500RPM

1.6ml / r

18MPa

3.5L

448

YBZ-F2.5B2A8 / 1

25VAC

2KW

2.5ml / r

5L

463

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување