+-86 18761016003

Единици за напојување за подигнување на двојни ножици

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единици за напојување за подигнување на двојни ножици

Производи

  • /img/power_unit_for_double_scissors_lift3.jpg

Единица за напојување за двојни ножици Лифт3

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

This power unit offers a higher safety level withtwo groups of check valves and solenoid release valves.Two different lowering speeds are achieved by energiz-ing/de-energizing the third solenoid valve during the low-ering process.

Специјални белешки

1. Енергетската единица има должност S3, која може да работи само со прекини и постојано, т.е. 1 мин. Вклучено и 9 минути исклучено.

2.Clean all the hydraulic parts concerned before mounting the powerunit.

3.Viscosity of the hydraulic oil shoud be 15-68 cst,which shouldalso be clean and free of impurities.N46 hydraulic oil is recommended.

4.This power unit should be mounted vertically.

5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на единицата за напојување. 6. Потребно е промена на маслото по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија


Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Моќност на моторот

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Соленоиден вентил Voit

YBZ-H2.7D4l310A/AMQlT1

380VAC

3KW

2850/3450RPM

2.7ml / r

32MPa

10L

24VDC

YBZ-H2.7D30l310A/AMQlT1

200-240VAC/400-415VAC

YBZ-H2.7D4l310A/ACQJT1

380VAC

2850RPM

24VDC

YBZ-H3.2D4l310A/ACQJT1

3.2ml / r

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување