+-86 18761016003

Единица за напојување со камиони со палети

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување со камиони со палети

Производи

  • /img/pallet_truck_power_unit2.jpg

Единица за напојување со камиони со палети2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Consisting of high pressure gear pump,Low noise DC motor,multi-functional manifold,valves,tank,ect. This power unit can be widely used in the industry of logistic devices such as minifork lift ect.The lowering movement is controlled by the solenoid valve with the speed controlled by the balance valve.

Специјални белешки

1 .This power unit is of S3 duty cycle, i.e.,non-continuous operation, 30 seconds on and 270 seconds off.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица

3. Viscosity of the hydrciulic oil shoud he 15-68 cst,which should also be clean and free of impurities.N46 hydraulic oil is recommended.

4. Оваа енергетска единица треба да се монтира вертикално.

5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првата starвезда на енергетската единица.

6.Oil changing is required after the initial 100 operation hours,after-wards once every 3000 hours.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Електромагнетниот вентил волт

L (mm)

YBZ5-E0.5W1T2/UVTAP2

12VDC

0.8KW

3500RPM

0.5ml / r

16MPa

1L

12VDC

308

YBZ5-E0.63W1T2/UVTAP2

0.63ml / r

YBZ5-E0.5Y2T2/UVTBP2

24VDC

0.5ml / r

24VDC

YBZ5-E0.75Y2T2/UVTBP2

0.75ml / r

YBZ5-E1.0W2T2/UVTBP2

1.0ml / r

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување