+-86 18761016003

Единица за напојување на маса за подигнување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување на маса за подигнување

Производи

  • /img/lift_table_power_unit6.jpg

Единица за напојување на маса за подигање6

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

This power unit is designed exclusively for small tipper, consist・ing of high pressure gear pump, DC motor, multi-functional manifold,valves and tank, etc. The hand pump with a displacement of 8cc perstroke works as a backup power souce of lifiting the tipper in case ofpower failure with the lowering movement is activated by the solenoidvalve.

Специјални белешки

1. Должноста на оваа енергетска единица е S3, односно 30 секунди вклучено и 270 секунди исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15-68 cst. Што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Се препорачува хидраулично масло 46 NXNUMX.

4. Енергетската единица треба да се монтира хоризонтално.

5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

6. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Изместете нт

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Електромагнетниот вентил волт

L (mm)

YBZ5-F2.1E1W27/WUCAT1

12VDC

1.5KW

 

2.1ml / r

20MPa

12L

12VDC

559

Y8Z5-F2.1H1W27/WUCAT1

2500RPM

20L

791

YBZ5-F2.5E2A27/WUCBT1

24VDC

2.0KW

2.5ml / r

18MPa

12L

24VDC

559

YBZ5-F2.7H2A27AA/UCBT1

 

2.7ml / r

20L

791

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување