+-86 18761016003

Единица за напојување на маса за подигнување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување на маса за подигнување

Производи

  • /img/lift_table_power_unit5.jpg

Единица за напојување на маса за подигање5

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Оваа енергетска единица е дизајнирана исклучиво за маса со големи дигалки. Се состои од пумпа за пренос под висок притисок, мотор наизменична струја, мулти-функционален колектор, вентили. Резервоар, и др. Движењето за спуштање се активира од електромагнетниот вентил и брзината контролирана од прилагодливиот вентил за гас.

Специјални белешки

1. Енергијата е со должност S3, што може да работи само со прекини и постојано, т.е. 1 минута вклучено и 9 минути исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитетот на маслото треба да биде 15-68 cst. И маслото треба да биде чисто и без нечистотии, препорачано N46 хидраулично масло.

4. Променете го маслото по првите 100 часа од користењето на енергетската единица, а потоа менувајте го маслото на секои 3000 часа.

5. Енергетската единица треба да се монтира вертикално.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Електромагнетниот вентил волт

LPU-E15P4J2ZTKDAZ1

380VAC

4KW

1450 RPM

15ml / r

16MPa

80L

12VDC

LPU-E15P4K2 / TKDBZ1

5.5KW

15ml / r

16MPa

24VDC

LPU-E23P4K2 / TKDDZ1

23mll / r

14MPa

110VAC

LPU-D28P4K2 / TKDEZ1

28ml / r

12MPa

220VAC

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување