+-86 18761016003

Единица за напојување на маса за подигнување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување на маса за подигнување

Производи

  • /img/lift_table_power_unit2.jpg

Единица за напојување на маса за подигање2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Оваа енергетска единица е дизајнирана исклучиво за мала и средна маса за подигнување, која се состои од пумпа за пренос под висок притисок, наизменичен мотор, мултифункционален колектор, вентили, резервоар, итн. Движењето за спуштање го активира електромагнетниот вентил со брзината контролирана од вентилот за рамнотежа.

Специјални белешки

1. Енергетската единица е со должност S3, која може да се работи само со прекини, т.е. да се вклучи и да се исклучи 9 минути.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15-68 cst. Што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Се препорачува хидраулично масло 46 NXNUMX.

4. Замена на маслото е потребно по работното време на иницијам 00, потоа еднаш на секои 3000 часа.

5. Енергетската единица треба да се монтира хоризонтално.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Електромагнетниот вентил волт

L (mm)

YB25-F1.6B3G2/LCAAD1

220VAC

1.5KW

2850 RPM

1.6ml / r

20MPa

6L

12VDC

629

YBZ5-E2.1B3G2/LCABD1

2.1ml / r

16MPa

6L

24VDC

629

YBZ5-D2.5C3G2/LCACD1

2.5ml / r

12MPa

8L

24VAC

699

YBZ5-F2.1C4H2/LCADD1

380VAC

2.2KW

2.1ml / r

20MPa

8L

110VAC

YBZ5-E2.5D4H2/LCAED1

2.5ml / r

16MPa

10L

220VAC

769

VBZ5-E2.7E4H2/LCAED1

2.7ml / r

15MPa

12L

220VAC

869

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување