+-86 18761016003

Единица за двојно дејствување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за двојно дејствување

Производи

  • /img/double_acting_power_unit2.jpg

Единица за двојно дејство 2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Се состои од пумпа за пренос под висок притисок, DC мотор, мулти-функционален колектор, вентили и резервоар, оваа енергетска единица има основна неутрална отворена функција, напојување до напон, што се користи за погон и контролира група на двоен цилиндри.

Специјални белешки

1. Должноста на оваа енергетска единица е S3, односно 30 секунди вклучено и 270 секунди исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15-68 cst, што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Се препорачува хидраулично масло46 NXNUMX.

4. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

5. Енергетската единица треба да се монтира вертикално.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

Електромагнетниот вентил волт

YB25-F1.2A1W4/WUAAN1

12VDC

1.5KW

2500RPM

1.2ml / r

20MPa

3.5L

12VDC

YBZ5-F1.6B1W4/WUAAN1

1.6ml / r

5L

YBZ5-F2.7B2A4/WU DBN1

24VDC

2KW

2.7ml / r

6L

24VDC

YBZ5-F2.5F2A4/WUDBN1

2.5ml / r

14L

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување