+-86 18761016003

Единици за напојување за приклучна лост

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единици за напојување за приклучна лост

Производи

  • /img/dock_lever_power_units5.jpg

Единици за напојување на лостот 5

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Оваа енергетска единица е наменета за оние приклучоци за нивелирање на кои им требаат лебдечки рампи со функција за застанување во итни случаи. Рампата ќе се подигне кога пумпата работи. Устата ќе потроши автоматски кога цилиндерот на рампата ќе заврши со мозочен удар. Цилиндарот за рампа ќе се повлече кога пумпата ќе престане да работи. Emergencyе се реализира итен прекин додека електромагнетниот вентил е под напон. Брзината на намалување и на рампата и на усната се прилагодува со вентилите за гас во системот. 

Специјални белешки

1. Оваа енергетска единица работи со S3 должност, што може да работи само со прекини и постојано, со 1 минута вклучување и 9 минути исклучување.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15-68 cst, што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Се препорачува хидраулично масло46 NXNUMX.

4. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

5. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Електромагнетниот вентил волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

L (mm)

YBZ5-E2.1B4E84/LBABT1

380VAC

24VDC

0.75KW

1450RPM

2.1 mL / r

16MPa

6L

557

YBZ5-E2.7B4E84/LBABT1

2.7 mL / r

14MPa

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување