+-86 18761016003

Единици за напојување за приклучна лост

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единици за напојување за приклучна лост

Производи

  • /img/dock_lever_power_units3.jpg

Единици за напојување на лостот 3

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

This hydraulic power pack integrates gear pump, AC motor, multifuctional manifold, cartridge A normally open so・lenoid valve makes the ramp and lip float with the carriage during loading and unloading, which also offers an emer-gency stop function while falling.

Специјални белешки

1. Енергетската единица е со должност S3, која може да се работи само наизменично, т.е. 1 минута вклучено и 9 минути исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Viscosity of the hydraulic oil shoud be 15-68 cst.which should also be clean and free of impurities.N46 hydraulic oil is recomme nded.

4. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

5. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Електромагнетниот вентил волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Displaceme nt

Системски притисок

Капацитет на резервоар

L (mm)

YBZ5-E2.1A4E81/LBABT1

380VAC

24VDC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

3.5L

457

YBZ5-E2.7B4E8VLBABT1

2.7ml / r

14MPa

6L

557

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување