+-86 18761016003

Единици за напојување за приклучна лост

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единици за напојување за приклучна лост

Производи

  • /img/dock_lever_power_units2.jpg

Единици за напојување на лостот 2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Овој хидрауличен пакет за напојување интегрира пумпа за пренос, наизменичен мотор, мултифукционален колектор, касетни вентили, резервоар, како и хидраулични додатоци. Тој нуди ефикасен и
сигурна контрола за движењата нагоре и надолу на рампата и усната на израмнувачот на пристаништето. Потребен е само еден поттик за целата операција.

Специјални белешки

1. Енергетската единица е со должност S3, која може да се работи само наизменично, т.е. 1 минута вклучено и 9 минути исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на хидрауличното масло треба да биде 15 * 68 cst, што исто така треба да биде чисто и без нечистотии. Н46 хидраулично масло се препорачува.

4. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

5. Заменувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

Капацитет на резервоар

L (mm

YBZ5-E2.1B4E80/LBAOT1

380VAC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

6L

557

YBZ5-E2.7B4E80/LBAOT1

2.7ml / r

14MPa

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување