+-86 18761016003

Група DC моторна пумпа

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Група DC моторна пумпа

Производи

  • /img/dc_motor_pump_2.jpg

DC моторна пумпа 2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Consisting of a heavy duty DC motor and the CB1S gear pump,thispump-motor group is typically used as a power station of a complex hydraulicsystem.

Специјални белешки

1.The duty of this power unit is S3.i.e.,30 seconds on and 270seconds off.

2.Clean all the hydraulic parts concermed before mounting thepower unil.

3.Viscosily of the oll shoud be 15-68 cst,and the oll should beclean and free of impurities,N46 hydraulic oll is recommended.

4.The pump staton should be mounted hornzontally.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Моќност на моторот

Номинална брзина

Поместување

Системски притисок

DMP-1SF3.2-2BXU-A

24VADC

3KW

2500RPM

3.2ml / r

20MPa

DMP-1SF4-2BXU-A

4ml / r

18MPa

DMP-1SF6-2BXU-A

6ml / r

10MPa

DMP-1SF9-2BXU-A

9ml / r

6.5MPa

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување