+-86 18761016003

Група DC моторна пумпа

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Група DC моторна пумпа

Производи

  • /img/dc_motor_pump_1.jpg

DC моторна пумпа 1

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

Оваа моторна пумпа се состои од високонапонска струја, ЦБЦН-менувачка пумпа, оваа пумпно-моторна група е типично, како хидраулична единица, широко се користи во хидраулични системи на мобилни машини.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

Моќност на моторот

Номинална брзина

Поместување

Работен притисок

Димензии (мм)

Пред

Задните

секира

h

H

C

M

ΦD

L

DMP-CNF6 / 4-2PTT-A

24VADC

4.5KW

2580RPM

4.47

6.47

20MPa

12x18.5

89

193

70

137.5

Φ159

450.5

DMP-CNF6 / 4-9PTT-A

48VDC

16MPa

DMP-CNF6 / 4-2lTT-A

24VDC

3.3KW

2100RPM

4.47

4.47

10MPa

10.5x16.5

82

160

64

134.5

Φ141.8

417.9

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување