+-86 18761016003

Единица за напојување со автоматско подигнување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување со автоматско подигнување

Производи

  • /img/auto_hoist_power_unit2.jpg

Единица за напојување со автоматско подигнување2

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

This power unit is designed exclusively for Auto hoist,with power up,gravity down function.Such products can be applied to different voltages andfrequences and the lowering movement is controlled by the manual releasevalve.The power unit also applies to different kinds of hydraulic fork lift andscissors lift.

Специјални белешки

1 .The AC motor is of S3 duty cycle, which can only work intermittently and repeatedly, ie., 1 minute on and 9 minutes off.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Вискозитет на маслото треба да биде 15-68 cst. И маслото треба да биде чисто и без нечистотии, се препорачува хидраулично масло N46.

4. Енергетската единица треба да се монтира вертикално.

5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

6.0il менување е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

7. ви стоиме на располагање да ви ги понудиме единиците за напојување со вашата поволна моќност, проток, притисок, како и капацитетот на резервоарот.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Поместување

Системски притисок

Номинална брзина

Капацитет на резервоар

Димензии (мм)

сертификација

L1

L2

L3

L

YBZ5-F0.8B5F1/ALVOT1

115V60HZ

1.1KW

0.8ml / r

20MPa

3450RPM

6L

335

180

180

611

CE

(Motor)

YBZ5-F0.8C5F1/ALVOT1

8L

440

716

VBZ5-E1.2B5F1/ALVOT1

1.2ml / r

17.5MPa

6L

335

611

YBZ5-E1.2C5F1/ALVOT1

8L

440

716

YBZ5-F0.8B8F1/AMVOT1

115 / 230V

50/60H2

0.8ml / r

20MPa

2850 / 3450RPM

6L

335

611

YBZ5-F0.8C8F1/AMVOT1

8L

400

716

YBZ5-E1.2B8F1/AMVOT2

1.2ml / r

17.5MPa

6L

335

611

YBZ5-E1.2C8F1/AMVOT1

8L

440

716

VBZ5-F2.1E3H1/AMQOT1

208-240V

50 / 60HZ

2.2KW

2.1ml / r

20MPa

2850 / 3450RPM

12L

540

165

185

816

YBZ5-F2.1F3H1/AMQOT1

14L

600

175

185

876

YBZ5-F2.1E7H1 /ALQOT1

230 / 460V

60Hz

3450RPM

12L

540

165

185

816

YBZ5-F2.1F7H1/ALQOT1

14L

600

175

185

876

YB25-F2.1E20H1/AMQOT1

190 /

208-240/

380 / 460V

50 / 60HZ

2850 / 3450RPM

12L

540

165

185

816

YBZ5-F2.5F20H1/AMQOT1

2.5ml / r

14L

600

175

185

876

YBZ5-E4.2E20H1/ANQOT1

4.2ml / r

17.5MPa

1450 / 1750RPM

12L

540

165

185

816

YBZ5-E4.2F20H1/ANQOT1

14L

600

175

185

876

YBZ5-F0.8B8F1/AMQOT4

115 / 230V

50 / 60HZ

1.1 KW

0.8ml / r

20MPa

2850 / 3450RPM

6L

335

180

180

611

ETL

(Power Unit)

YBZ5-F2.1F3H1/AMQOT4

220V

50 / 60HZ

2.2KW

2.1ml / r

14L

600

175

185

876

YBZ5-F2.1F3H1/ALQOT1

220V

60HZ

2.2KW

2.1ml / r

20MPa

3450RPM

14L

600

175

185

876

UL

(Motor)

YBZ5-E2.1F3H1/ALQOT1

17.5MPa

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување