+-86 18761016003

Единица за напојување со автоматско подигнување

Ти си тука : Почетна >Производ >Хидраулични единици за напојување >Единица за напојување со автоматско подигнување

Производи

  • /img/auto_hoist_power_unit1.jpg

Единица за напојување со автоматско подигнување1

  • Опис
  • Параметри и карактер
  • Пребарување

As one part of our YBZ series power unit family,this power unit is widely used in two-post auto hoists.Push the start button on the motor to lift the machine.Thelowering movement is activated by the manual releasevalve,with the lowering speed controlled by the throttlevalve in the return line.The power unit also applies todifferent kinds of hydraulic fork lift and scissors lift.

Специјални белешки

1. Енергетската единица е со должност S3, која може да се работи само наизменично, т.е. 1 минута вклучено и 9 минути исклучено.

2. Исчистете ги сите засегнати хидраулични делови пред да ја поставите енергетската единица.

3. Viscosity of the oil shoud be 15-68 cst.and the oil should be clean and free of impurities,N46 hydraulic oil is recommended. 4 The power unit should be mounted vertically.

5. Проверете го нивото на маслото во резервоарот по првичното работење на енергетската единица.

6. Менувањето на маслото е потребно по првичните 100 часа на работа, потоа еднаш на секои 3000 часа.

7 we are at your disposal to offer you the power units with your favorate power, flow, pressure as well as the tank capacity.

Резиме Димензија

Pарамери и карактер

модел

Мотор волт

моќност на мотор

Поместување

Системски притисок

Номинална брзина

Капацитет на резервоар

Вкупна должина

L1 (мм)

L (mm)

YBZ6-F2.1D3H1/ACBOA1

220VAC

2.2KW

2.1 mL / r

16MPa

2850RPM

10L

440

723

YBZ6-E3.2B3H1/ACBOA1

3.2 mL / r

6L

300

583

YBZ6-F2.1C3H1/ACBOA1

2.1 mL / r

20MPa

8L

370

653

YBZ6-F2.1D4H1/ACBOA1

380VAC

10L

440

723

YBZ6-F2-7B4H1/ACBOA1

2.7 mL / r

6L

300

583

VBZ6-E2.1C4H1/ACBOA1

2.1 mL / r

16MPa

8L

370

653

YBZ6-E3.2D4H1/ACBOA1

3.2 mL / r

10L

440

723

VBZ6-E3.2E4H1/ACOBA1

12L

540

823

YBZ6-E3.2D4I1/ACBOA1

380VAC

3KW

3.2ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.1C3G1/ACBOA1

220VAC

1-5KW

2.1ml / r

20MPa

8L

370

653

YBZ6-F2.5D4H1/ACBOA1

380VAC

2-2KW

2.5ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.1D3H2/ACBBG1

220VAC

2.1ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.7D4H2/ACBBG1

380VAC

2.7ml / r

10L

440

723

Iкваки
  

СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување