+-86 18761016003

Вести

Ти си тука : Почетна >Вести

АГРИТЕХНИКА 2019 година

Време: 2019-01-11 Посети:

The World’s No. 1 WHERE INNOVATION MATTERS in Hanover, Germany

At the world's leading trade fair for agricultural technology, all the leading companies in the industry present their innovations and innovations.
AGRITECHNICA is the showcase of the global agricultural engineering industry and a forum for the future of plant production. 

Date: 10-16 November,2019

SJ-Technology ќе ги изложи најновите хидраулични вентили за управување со насока, пумпа за пренос и единица за напојување.
Инженерите за продажба на SJ-Technology тогаш ќе ви понудат професионални услуги лице в лице.
Welcome to visit our stand! 


СИГНЕТЕ И ЗАШТИТЕ!Ексклузивни понуди за е-пошта и специјални попусти со ограничен временски период

Кошничка за испитување