+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/zt_l12_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214105155_955.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214105204_698.jpg

ZT-L12 Series Monoblock Valve Directional Control

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup arah multi arah ZT-L12 minangka jenis katup arah multi-arah tekanan tinggi menengah sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita. Miturut syarat pelanggan, katup kasebut dilengkapi katup kebanjiran, kunci hidrolik, katup siji arah, lsp. Katup kebanjiran bisa nyetel tekanan sistem, katup siji arah kanggo nyegah aliran minyak, mbalikake fungsi katup geser katup A, O, Y , P, lan liya-liyane, bisa digabung kanthi sewenang-wenang, mbalikke gagang duwe rong bentuk instalasi, kanggo nggampangake operasi arah sing beda, katup nggunakake sirkuit minyak paralel, outlet tekanan desain lan komponen hidrolik liyane kanggo nyedhiyakake sumber tenaga. Liwat cara panyegelan desain khusus, nyebabake kinerja panyegelan katup dadi luar biasa. Katup digunakake kanthi akeh ing forklift, kendaraan sanitasi, loader cilik lan mesin hidrolik mesin konstruksi liyane.

model ZT-L12 Data Dhimensi


Parameter lan karakter

Katup kontrol arah monoblock nduweni macem-macem fitur kalebu kinerja dhuwur, efisiensi dhuwur, volume cilik, aliran massa, lan bukti bocor.

1 jinis Monoblock kanthi 1 nganti 8 bagean sing digunakake

2 Tekanan nominal 45 l / min, maks 50 l / menit kanthi tekanan 160bar, 200bar, tekanan maksimal nganti 315bar

3 Pilihan kontrol sisih musim semi: T (spring return) lan W (kontrol deten);

4 Gabung port: L (sekrup)

5 Sirkuit paralel

6 Fungsi spol: O, P. Y, A 

7 Dhiameter nominal: G1 / 2; G3 / 8; M18 * 1.5

8 Tuladhane model: ZT-L12E-OT; ZT-L12F-OT.AT; ZT-L12H-4OT; ZT-L12F-6OT; ZT-L12F-ODQ.OQ.2OT.OW etc.

9 Pilihan kontrol sisih lever: manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik lan liya-liyane. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

16

31.5

50

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates