+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/zda-l15-series-monoblock-directional-control-valves.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523121545_134.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523121557_979.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523121626_923.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock ZDa-L15 Series

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway seri kontrol listrik ZDa-L15 didhasarake perbaikan seri kontrol udara zda-l15. Utamane kanggo ngganti mekanisme kontrol katup mbalikke kontrol udara, ing kendhali udhara adhedhasar paningkatan kontrol elektropneumatik, lan miturut panjaluk pelanggan, instalasi remot nirkabel, bisa entuk kendali jarak jauh. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan mesin hidrolik mesin liyane.

model ZDa-L15 Data Dhimensi


Parameter lan karakter

Katup kontrol arah monoblock nduweni macem-macem fitur kalebu kinerja dhuwur, efisiensi dhuwur, volume cilik, aliran massa, lan bukti bocor.

1 jinis Monoblock kanthi 1 nganti 7 bagean sing digunakake

2 Alur 63 l / menit kanthi tekanan 250bar

3 Pilihan kontrol sisih musim semi: T (spring return) lan W (kontrol deten)

4 Gabung port: L (sekrup)

5 Sirkuit paralel

6 Fungsi spol: O, P. Y, A 

7 Dhiameter nominal: G1 / 2; G3 / 8; M18 * 1.5

8 Tuladhane model: ZDa-L15F-OT; ZDa-L15F-3OT; ZDa-L15F-6OT lsp.

9 Pilihan kontrol sisih lever: manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

16

31.5

63

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates