+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sqzd_l15_series_pneumatic_hydraul_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150135_302.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150142_446.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150230_641.jpg

Katup Kontrol Listrik lan Pneumatik Seri ZD-L15

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multi-arah seri kontrol electropneumatic ZD-L15 ditambah kanthi seri seri kontrol udara zd-l15. Utamane kanggo ngganti mekanisme kontrol katup mbalikke kontrol udara, ing kendhali udhara adhedhasar paningkatan kontrol elektropneumatik, lan miturut panjaluk pelanggan, instalasi remot nirkabel, bisa entuk kendali jarak jauh. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan mesin hidrolik mesin liyane.

Data Dimensi Model ZD-L15


Parameter lan karakter

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup kanggo ngamanake minyak hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel, kanthi kekuwatan ngluwihi.

4 Cara Kontrol: kontrol pneumatik, kontrol manual

5 Klep katup: konstruksi monoblock, 2-4 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6 Fungsi Spol: O, A, Y lsp.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31

50

60

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates