+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/z50_series_solenoid_operated_monoblock_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214094723_102.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214095208_173.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214095228_818.jpg

Z50 Series Solenoid Valve Directedal Monoblock Dioperasikake

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup seri Z50 kanthi konstruksi monoblock tekanan tinggi dikembangake adhedhasar teknologi Eropa.

Katup-solenoid kontrol arah monoblock sing dioperasikake, nawakake pilihan sing sampurna manawa sampeyan ngrancang sistem anyar utawa mung nyoba njaluk luwih akeh saka sistem sampeyan saiki. Kanthi rong spool khusus lan 7 omah monoblock sing beda, katup iki bisa nyukupi kebutuhan khusus aplikasi lan skema hidrolik kanthi lakon dobel ing 3 posisi A lan D spol. 

Data Dimensi Model Z50


Parameter lan karakter

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo memastikan minyak hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel, opsi daya ngluwihi

4 Koil, Konektor ISO4400: 12VDC, 24VDC

5 Threads: P,T-G1/2, SAE10, A,B-G3/8,SAE8

6 Klep katup: Konstruksi monoblock, 1-7 tuas.

7 Ngasah bantalan lan spool ngasilake presisi nyebabake kurang bocor plabuhan lan kurang energi sing boros. Katup sing tepat iki uga ngidini koper sing bisa diijolake supaya gampang dirampungake ing papan.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

40

50

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates