+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/ydl_l15_series_pilot_hydraul_directional_control_valves.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Hidrolik Seri YDL-L15

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup kontrol arah hidraulik seri YDL-L15 dikembangake ing katup kontrol manual DL-L15. Owahi cara kontrol saka manual menyang pilot hidrolik sing nambah kahanan kontrol manual sing abot. Utamane, bisa dikontrol kanthi remot kontrol kanthi cara kontrol hidrolik pilot. Fungsi daya ngluwihi ing seri YDL-L15, bisa disambungake karo katup hidrolik liyane ing seri. Fitur katup kontrol hidrolik pilot YDL-L15 yaiku konstruksi kompak, tekanan kerja dhuwur, kinerja kerja sing luwih apik, kerja sing bisa dipercaya, remot kontrol lan sapiturute. Kajaba iku, bisa ngontrol akeh fungsi kerja kanthi remot kontrol. Katup digunakake kanthi akeh ing mesin mekanik, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

model YDL-L15 Data Dhimensi


Parameter lan karakter

1. Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik ora bakal bali.

2. Katup relief batin: Katup relief ing njero katup bisa nyetel tekanan sistem hidrolik.

3. Cara minyak: Sirkuit paralel, sirkuit seri lan komposit kanthi sirkuit loro kanthi daya ngluwihi.

4. Cara Kontrol: kontrol pneumatik, kontrol manual

5. Konstruksi katup: konstruksi bagean, 1-10 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6. Fungsi Spol: O, A, Y lsp.

7. Pilihan katup: Katup sing kakehan lan katup make-up bisa dipasang ing rong ujung awak katup.

paramèter

Nom Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa 

Minyak Hidrolik

Tem.rang

 ( 

Visc.rang

 Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31

63

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates