+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sqzt_l20_series_pneumatic_hydraul_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214112134_698.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214112141_232.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Hidraulik Pneumatik seri SQZT-L20

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup kontrol pneumatik seri SQZT-L20 dikembangake ing katup kontrol manual ZT-L20. Ngganti cara kontrol katup iki, utamane, bisa dikontrol kanthi remot kontrol kanthi cara kontrol pneumatik. Fungsi daya ngluwihi ing seri SQZT-L20, bisa disambungake karo katup hidrolik liyane ing seri. Fitur-fitur katup kontrol pneumatik SQZT-L20 konstruksi monoblock iki yaiku konstruksi kompak, tekanan kerja dhuwur, kinerja kerja sing luwih apik, kerja sing bisa dipercaya, remot kontrol lan liya-liyane. Kajaba iku, kontrol manual bisa digunakake kanthi kontrol pneumatik bebarengan. Katup digunakake kanthi akeh ing mesin mekanik, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dhata Model SQZT-L20


Parameter lan karakter

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo memastikan minyak hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel, kanthi kekuwatan ngluwihi.

4 Cara Kontrol: kontrol pneumatik, kontrol manual

5 Klep katup: konstruksi monoblock, 1-4 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6 Fungsi Spol: O, A, Y lsp.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

80

100

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates