+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sqzd_l15_series_pneumatic_hydraul_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150135_302.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150142_446.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214150230_641.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Pneumatik Seri SQZD-L15

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup kontrol pneumatik seri SQZD-L15 dikembangake ing katup kontrol manual ZD-L15. Ngganti cara kontrol katup iki, utamane, bisa dikontrol kanthi remot kontrol kanthi cara kontrol pneumatik. Fungsi daya ngluwihi ing seri SQZD-L15, bisa disambungake karo katup hidrolik liyane ing seri. Fitur konstruksi monoblock SQZD-L15 katup pneumatik yaiku konstruksi kompak, tekanan kerja dhuwur, fungsi sing luwih apik, kerja sing bisa dipercaya, pengendali jarak jauh lan liya-liyane. Kajaba iku, kontrol manual bisa digunakake kanthi kontrol pneumatik bebarengan. Katup digunakake kanthi akeh ing mesin mekanik, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dimensional SQZD-L15


Parameter lan karakter

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel, kanthi kekuwatan ngluwihi.

4 Cara Kontrol: kontrol pneumatik, kontrol manual.

5 Klep katup: konstruksi monoblock, 2-4 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6 Fungsi Spol: O, A, Y lsp.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31

50

60

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates