+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/sqdl_l15_series_pneumatic_hydraul_directional_control_valves.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Pneumatik Seri SQDL-L15

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup kontrol pneumatik seri SQDL-L15 dikembangake ing katup kontrol manual SQDL-L15. Ngganti cara kontrol katup iki, utamane, bisa dikontrol kanthi remot kontrol kanthi cara kontrol pneumatik. Fungsi daya ngluwihi ing seri SQDL-L15, bisa disambungake karo katup hidrolik liyane ing seri. Fitur katup kontrol pneumatik SQDL-L15 yaiku konstruksi kompak, tekanan kerja dhuwur, fungsi sing luwih apik, kerja sing bisa dipercaya, remot kontrol lan liya-liyane. Kajaba iku, kontrol manual bisa digunakake kanthi kontrol pneumatik bebarengan. Katup digunakake kanthi akeh ing mesin mekanik, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dhata Model SQDL-L15

Parameter lan karakter

1. Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik ora bakal bali.

2. Katup relief batin: Katup relief ing njero katup bisa nyetel tekanan sistem hidrolik.

3. Cara minyak: Sirkuit paralel, kanthi kekuwatan ngluwihi.

4. Cara Kontrol: kontrol pneumatik, kontrol manual

5. Konstruksi katup: konstruksi bagean, 1-10 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6. Fungsi Spol: O, A, Y lsp.

7. Pilihan katup: Katup sing kakehan lan katup make-up bisa dipasang ing rong ujung awak katup.

paramèter

Nom Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa 

Minyak Hidrolik

Tem.rang

 ( 

Visc.rang

 Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31

63

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates