+ 86-18761016003

Katup Kontrol Pengalihan Bagian Solenoid

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Pengalihan Bagian Solenoid

  • /img/solenoid-sectional-diverter-control-valve-svv09-12.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523103841_476.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523103917_232.jpg

Katup Konverter Pengalihan Seksi Solenoid SVV09

  • Description
  • Inquiry

1. 6-cara kanthi spol gantian; jinis iki bagean kanggo entuk sirkuit 8 arah utawa 10 arah.

 2. Sampeyan bisa nggawe flange soyo tambah blok kanthi katup anti-kejut.

3. Koil kanthi sawetara voltase panganan kasedhiya.

4. Dheweke digunakake minangka link antarane rong konsumen lan katup arah dhasar, nalika kita pengin ngontrol kalorone konsumen kanthi siji tutup katup arah dhasar.

5. Pengalih digunakake kanggo nambah fasilitas ekstra ing katup kontrol arah yen dibutuhake kanggo urutan operasi kayata operasi keamanan utawa kanggo ngontrol silinder hidrolik sing dipilih.

6. Katup pamilih sirkuit sing bisa ditumpukake ngidini siji pangguna kanggo 6 pangguna kanthi 5 pengalih sing nyambung ing seri.

7. Elinga saluran pembuangan kudu disambungake maneh menyang tank ing kabeh wektu. 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates