+ 86-18761016003

Katup Kontrol Pengalihan Bagian Solenoid

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Pengalihan Bagian Solenoid

  • /img/sectional_svv_series_svv06.jpg
  • /upfile/2019/01/17/20190117095335_505.jpg
  • /upfile/2019/01/17/20190117095343_418.jpg
  • /upfile/2019/01/17/20190117095352_852.jpg

Katup Konverter Pengalihan Seksi Solenoid SVV06

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Seri SVV bagean

1. 6-cara kanthi spol gantian; jinis iki bagean kanggo entuk sirkuit 8 arah utawa 10 arah. 

2. Sampeyan bisa nggawe flange soyo tambah blok kanthi katup anti-kejut.

3. Koil kanthi sawetara voltase panganan kasedhiya.

4. Dheweke digunakake minangka link antarane rong konsumen lan katup arah dhasar, nalika kita pengin ngontrol kalorone konsumen kanthi siji tutup katup arah dhasar.

5. Pengalih digunakake kanggo nambah fasilitas ekstra ing katup kontrol arah yen dibutuhake kanggo urutan operasi kayata operasi keamanan utawa kanggo ngontrol silinder hidrolik sing dipilih.

6. Katup pamilih sirkuit sing bisa ditumpukake ngidini siji pangguna kanggo 6 pangguna kanthi 5 pengalih sing nyambung ing seri.

7. Elinga saluran pembuangan kudu disambungake maneh menyang tank ing kabeh wektu. 


Parameter lan karakter

maks P

karo L

bar

315

Tegangan suplai

V

12; 24 DC

maks P

tanpa L

bar

210

Power

W

36, 29

Tingkat aliran

max

l / mnt

50

Ngalih

frekuensi

1 / jam

15 000

Suhu minyak

 

-20 + 70

Amben

suhu

 

nganti 50

viskositas

mm / s

15-380

Suhu koil

 

nganti 180

filtrasi

NAS1638

 

9

Daur ulang tugas

 

100%

 

Voltase pasokan 12VDC utawa 24VDC

kode

Sambungan sing dawa

G38

P1, P2, A, B, C, D - G3 / 8; L = G1 / 4

 

 

M18

P1, P2, A, B, C, D - M18x1.5; L = M14x1.5

SAE

P1, P2, A, B, C, D -SAE8; L = SAE4

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates