+ 86-18761016003

Katup Priksa Pilot Tunggal

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Priksa Pil Hidraulik >Katup Priksa Pilot Tunggal

  • /img/single_pilot_operated_check_valves.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152516_835.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152525_124.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121152535_218.jpg

Katup Priksa Operasi Pilot Tunggal

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup pengoperasian katup pilot sing dioperasikake ing arah bebas (saka V nganti C) dibukak kanthi dibaleni kontrol tekanan pilot kanggo nggayuh katup siji. Katup cek sing dioperasikake yaiku katup / katup, ora bisa mbukak bukaan, katup iki cocog kanggo nahan momotan nanging ora cocog kanggo ngontrol beban.

Gunakake Lan Operasi

Katup iki digunakake kanggo mblokir silinder ing sak arah. Aliran kasebut bebas ing siji arah lan diblokir ing arah mbalik nganti tekanan pil ditrapake. 

aplikasi

Sambungake V1 menyang V2 menyang aliran tekanan lan C1 menyang sisih aliran bebas actuatorand C2 menyang sisih aktuator sing pengin aliran kasebut diblokir.

Parameter lan karakter

Bahan lan Fitur

Baja dilapisi seng-seng.

Bagian Internal: baja keras lan lemah.

Segel: BUNA N standar

Jinis Poppet: Kabocoran apa wae.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates