+ 86-18761016003

Katup Counterbalance Tunggal

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Counterbalance Hydraulik >Katup Counterbalance Tunggal

  • /img/single_overcenter_valves.jpg

Katup Overcenter Tunggal

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Gunakake Lan Operasi

Katup iki digunakake kanggo ngontrol gerakan aktuator lan mblokir siji arah supaya bisa duwe keturunan sing bisa dikendhaleni; bobote bobote ora nggawa, amarga katup ngalangi kavitasi saka aktuator.

aplikasi

Sambungake V1 lan V2 menyang aliran tekanan, C1 menyang sisih aliran bebas actuatorand C2 menyang sisih aktuator sing pengin aliran kasebut diblokir. Input ing baris 

Parameter lan karakter

Bahan lan Fitur

Awak: Baja berlapis seng

Bagian internal: baja keras lan lemah

Segel: BUNA N standar

Ketat: bocor suntingan

Setelan standar : 320bar

Setelan tutup kudu paling ora 1,3 kaping luwih akeh tinimbang tekanan beban supaya katup bisa ditutup sanajan ngalami tekanan beban maksimum.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates