+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/rd5200_series_monoblock_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100346_929.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100355_366.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100402_120.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Series RD5200

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway integral seri RD5200 minangka katup multiway integral tekanan tengah lan tekanan tinggi sing dikenalake saka Amerika Utara. Katup bisa dilengkapi katup kebanjiran lan katup siji arah miturut kebutuhan pelanggan. Katup kebanjiran bisa nyetel tekanan, katup siji arah kanggo nyegah aliran minyak. Fungsi katup geser katup mbalikke yaiku A, O, P, Y, lsp. Sing bisa digabung kanthi sewenang-wenang. Pegangan mbalikke duwe rong formulir instalasi kanggo nggampangake operasi ing arah sing beda. Liwat cara panyegelan desain khusus, nyebabake kinerja panyegelan katup dadi luar biasa. Katup digunakake kanthi akeh ing forklift, kendaraan sanitasi, loader cilik lan mesin hidrolik mesin konstruksi liyane.

model RD5200 Data Dhimensi


Parameter lan karakter

Katup seri RD5200 kanthi konstruksi monoblock tekanan tinggi dikembangake adhedhasar teknologi Amerika Utara. 

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel, opsi daya ngluwihi

4 Cara Kontrol: Kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik kanggo opsional.

5 Klep katup: konstruksi monoblock, 1-8 tuas.

6 Fungsi Spol: O, Y, P, A.

7 Opsi: Kunci hidrolik kasedhiya kanggo ditambahake ing port A lan B.

Kasedhiya manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik lan liya-liyane.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

100

120

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates