+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/rd5200_series_monoblock_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100346_929.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100355_366.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214100402_120.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Series RD5200

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway integral seri RD5200 minangka jinis katup multiway integral tekanan tengah lan dhuwur sing dikenalake saka Amerika Utara. Katup bisa dilengkapi tutup kebanjiran lan katup siji arah miturut syarat pelanggan. Katup kebanjiran bisa nyetel tekanan, katup siji-arah kanggo nyegah aliran lenga. Fungsi katup geser saka tutup reversing yaiku A, O, P, Y, lan liya-liyane, sing bisa digabungake kanthi sewenang-wenang. Nangani reversing duwe rong formulir instalasi kanggo nggampangake operasi ing arah sing beda. Liwat cara sealing desain khusus, nyebabake kinerja sealing katup dadi luar biasa. Katup iki akeh digunakake ing forklift, kendaraan sanitasi, loader cilik lan sistem hidrolik mesin konstruksi liyane.

model RD5200 Data Dhimensi


Parameter lan karakter

Katup seri RD5200 kanthi konstruksi monoblok tekanan tengah dhuwur dikembangake adhedhasar teknologi Amerika Utara. 

1 Katup mriksa batin: Katup mriksa ing njero awak tutup kanggo njamin lenga hidrolik ora bakal bali.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak klep bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

3 Cara lenga: Sirkuit paralel, daya ngluwihi pilihan

4 Cara Kontrol: Kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik kanggo opsional.

5 Konstruksi katup: konstruksi monoblock, 1-8 tuas.

6 Fungsi Spool: O, Y, P, A.

7 Pilihan: Kunci hidrolik kasedhiya kanggo ditambahake ing port A lan B.

Kasedhiya manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik lan liya-liyane.

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

100

120

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates