+ 86-18761016003

Unit Tenaga Kanggo Angkat Tailgate

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Tenaga Kanggo Angkat Tailgate

  • /img/power_unit_for_tailgate_of_garbage_truck.jpg

Unit Tenaga Kanggo Tailgate Truk Sampah

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Dilengkapi rong katup solenoid cekak dobel, unit listrik iki duwe rong sirkuit independen kanggo silinder angkat lan silinder puteran tailgate truk sampah listrik. Kecepatan nyuda silinder diatur dening katup aliran kompensasi tekanan ing garis bali. Unit daya iki uga bisa digunakake ing aplikasi kasebut ing endi dibutuhake rong sirkuit hidrolik sing kapisah kayata angkat gunting dobel, penggerak dobel lan liya-liyane.

Cathetan Khusus

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik dipateni.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak shoud dadi 15-68 cst, lan minyak kudu resik lan ora ana kotoran, disaranake minyak hidrolik N46.

4. Unit daya iki kudu dipasang kanthi horisontal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise mbukak wiwitan unit listrik.

6. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Nominal

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

YBZ5-D1.6A9A30/WUCTT2

48VDC

2KW

2500RPM

1.6ml / r

12MPa

3L

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates