+ 86-18761016003

Unit Daya Kanggo Angkat Gunting Ganda

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya Kanggo Angkat Gunting Ganda

  • /img/power_unit_for_double_scissors_lift3.jpg

Unit Tenaga Kanggo Angkat Gunting Ganda3

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Unit daya iki nawakake tingkat keamanan sing luwih dhuwur kanthi rong klompok katup lan katup pelepasan solenoid. Loro kacepetan nyuda sing beda bisa ditindakake kanthi energiz-ing / de-energi energi katup solenoid kaping telu sajrone proses low-ering.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2.Resik kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang powerunit.

3. Visibilitas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.

4. Unit daya iki kudu dipasang vertikal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise operasi awal saka unit tenaga.6. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam.

Ukuran Garis Besar


Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Tenaga Motor

Kacepetan Nominal

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Solenoid Valve Voit

YBZ-H2.7D4l310A / AMQlT1

380VAC

3KW

2850 / 3450RPM

2.7ml / r

32MPa

10L

24VDC

YBZ-H2.7D30l310A / AMQlT1

200-240VAC / 400-415VAC

YBZ-H2.7D4l310A / ACQJT1

380VAC

2850RPM

24VDC

YBZ-H3.2D4l310A / ACQJT1

3.2ml / r

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates