+ 86-18761016003

Unit Daya Kanggo Angkat Gunting Ganda

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya Kanggo Angkat Gunting Ganda

  • /img/power_unit_for_double_scissors_lift1.jpg

Unit Tenaga Kanggo Angkat Gunting Ganda1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Dilengkapi karo katup solenoid cek-dobel bocor, unit daya iki bisa ngrampungake misahake rong sirkuit independen, sing masing-masing kanggo platform utama lan platform bawahan angkat gunting dobel, Loro tutup katup digunakake kanggo nyuda mesin kanthi manual yen gagal listrik. Kanthi nambah jumlah vavles solenoid, gampang entuk sirkuit independen liyane, sing digunakake kanggo ngontrol silinder sing cocog.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Geser kabeh bagean hidrolik sing dikonsep sadurunge dipasang powerunit.

3. Visibilitas minyak shoud dadi 15-68 cst, lan minyak kudu resik lan ora ana kotoran, disaranake minyak hidrolik N46.

4. Unit daya iki kudu dipasang vertikal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise mbukak wiwitan dhisikan.

6. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi awal, sawise-saben 3000 XNUMX jam.

 

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Solenoid Valve Voit

YBZ5-F2.7C3G30/LBAAN1

220VAC

1.5KW

1450RPM

2.7ml / r

22MPa

8L

440

YBZ5-F3.2E3G30/LBCAN1

3.2ml / r

20MPa

12L

300

YBZ5-F2.5F3H30/BCCBN1

2.2KW

2850ROM

2.5ml / r

18MPa

14L

370

YBZ5-F3.2G3H30/LCCBN1

3.2ml / r

15MPa

16L

440

YBZ5-D4.2G3H30/LCCDN1

4.2ml / r

10MPa

540

YBZ5-F2.7H4I30/BCCDN1

380VAC

3KW

2.7ml / r

20MPa

20L

440

YBZ5-F3.2I4I30/LCCEN1

3.2ml / r

18MPa

22L

370

YBZ5-E3.7J4I30/LCCEN1

3.7ml / r

16MPa

25L

440

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates