+ 86-18761016003

Unit Tenaga Truk Pallet

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Tenaga Truk Pallet

  • /img/pallet_truck_power_unit2.jpg

Unit Tenaga Truk Pallet2

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Sing kalebu pompa gir tekanan dhuwur, Motor DC swara kurang, manifold multi-fungsi, katup, tank, dll. Unit daya iki bisa digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat angkat mini. Gerak mudhun dikendhaleni katup solenoid kanthi kacepetan dikontrol dening katup imbangan.

Cathetan Khusus

1. Unit daya iki minangka siklus tugas S3, yaiku, operasi sing ora terus, 30 detik lan 270 detik dipateni.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya

3. Viskositas minyak hidrokulik shoud yaiku 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.

4. Unit daya iki kudu dipasang kanthi vertikal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise lintang pisanan saka unit tenaga.

6. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi awal, sawise-saben 3000 XNUMX jam.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Nominal

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Volt Valve Solenoid

L (mm)

YBZ5-E0.5W1T2/UVTAP2

12VDC

0.8KW

3500RPM

0.5ml / r

16MPa

1L

12VDC

308

YBZ5-E0.63W1T2/UVTAP2

0.63ml / r

YBZ5-E0.5Y2T2/UVTBP2

24VDC

0.5ml / r

24VDC

YBZ5-E0.75Y2T2/UVTBP2

0.75ml / r

YBZ5-E1.0W2T2/UVTBP2

1.0ml / r

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates