+ 86-18761016003

Unit Tenaga Truk Pallet

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Tenaga Truk Pallet

  • /img/pallet_truck_power_unit1.jpg

Unit Tenaga Truk Pallet1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Terdiri saka pompa gir tekanan dhuwur kanthi swara DC motor, macem-macem fungsi, katup, tank, dll. Unit daya iki bisa digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat angkat minifork. Gerakan mudhun dikendhaleni katup solenoid kanthi kacepetan dikontrol dening katup balanee.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa intermit-tently lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya kasebut.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15 ~ 68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Minyak hidrolik46 disaranake.

4. Unit daya iki kudu dipasang kanthi vertikal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise lintang pisanan saka unit tenaga.

6. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Nominal

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Volt Valve Solenoid

L (mm)

YBZ5-E0.5W1T2/VUSAP1

12VDC

0.8KW

3500RPM

0.5ml / r

16MPa

1L

12VDC

307

YBZ5-E0.63W1T2A/USAP1

0.63ml / r

VBZ5-E0.5Y2T2/VUSBP1

24VDC

0.5ml / r

1.5L

24VDC

337

YBZ5-E0.63Y2T2/VUSBP1

0.63ml / r

YBZ5-E0.75W2T2A/USIP2

0.75ml / r

1L

307

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates