+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/p40_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/01/19/20190119101049_633.jpg
  • /upfile/2019/01/19/20190119101100_575.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Monoblock Series P40

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway integral seri P40 minangka jinis katup multiway integral tekanan tengah lan dhuwur sing dilebokake saka Eropa dening perusahaan kita. Katup bisa dilengkapi katup kebanjiran lan katup siji arah miturut kebutuhan pelanggan. Katup relief bisa nyetel tekanan lan katup siji arah bisa nyegah minyak mili mundur. mbalikke
Fungsi katup geser katup duwe A, O, P, Y lan liya-liyane, bisa uga sawenang-wenang bisa digabung, gagang mbalikke duwe rong jinis bentuk instalasi, nggampangake arah operasi sing beda, katup iki NGGUNAKake sirkuit minyak seri utawa paralel desain duwe tekanan kanggo ngirim outlet kanggo nyambung karo komponen tekanan hidrolik liyane kanggo nyedhiyakake sumber tenaga. Liwat cara panyegelan desain khusus, nyebabake kinerja panyegelan katup dadi luar biasa. Katup digunakake kanthi akeh ing forklift, kendaraan sanitasi, loader cilik lan mesin hidrolik mesin konstruksi liyane.

Data Dimensi P40 Model


Parameter lan karakter

1. Katup seri P40 kanthi konstruksi monoblock tekanan tinggi dikembangake adhedhasar Europetechnology.

2. Katup mriksa batin. Katup priksa ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik supaya ora diwenehi.

3. Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan kerja sistem hidrolik.

4. Cara Minyak: Sirkuit paralel, opsi daya ngluwihi.

5. Cara Kontrol: Kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik kanggo opsional.

6. Konstruksi katup: konstruksi monoblock, 1-7 tuas.

7. Fungsi Spol: O, Y, PA

8. Opsi; Kunci Hyoraulic kasedhiya ing port A lan B. 

9. Kasedhiya kanthi manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik lan liya-liyane.

paramèter

Nom Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.range

() 

Visc.ngatur

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

40

40

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates