+ 86-18761016003

Seri 1P

Sampeyan kene: Home >Product >Pompa Gear Hidrolik >Seri 1P

  • /img/1p-hydraulik-gear-pumps-61.jpg

Pompa Gir Hidrolik 1P

 

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • Inquiry

DESAIN DASAR

Pompa gir eksternal minangka pompa paling populer sing digunakake ing sistem hidrolik modern.

Fiture yaiku fleksibilitas, kekuatan lan umur sing migunani dawa.

Konstruksi sederhana njamin biaya tuku lan layanan sing winates. Thanks kanggo konsep dhasar, bebarengan karo desain lan fitur produk sing terus-terusan, adhedhasar pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun, akurasi pilihan material, proses produksi sing diterusake kanthi rinci lan tes babagan bagean sing diprodhuksi massal, pompa gir wis tekan ndhuwur standar kualitas.

Amarga iki, produk bisa digunakake ing kahanan operasi sing abot lan ngirimake tenaga hidrolik sing dhuwur. Salajengipun, pompa gir SJ-TECHNOLOGY nampilake efisiensi hidrolik, mekanik lan volumetrik sing apik, tuas swara sithik lan pungkasan, nanging paling ora, dimensi kompak.

Pompa gir Teknologi SJ saiki wis ngembangake macem-macem produk kanthi seri pompa anyar sing dijenengi GPM sing jenenge klompok 1P, 1A, GPM0.0, GPM1.0, GPM2.0, GPM2.6, GPM3.0 cocog kanggo aplikasi sing paling beda ing industri industri, seluler, segara lan aerospace.

Umume pompa gir kasebut, biasane kalebu sepasang gir sing didhukung dening rong batang aluminium, awak, flange pengaman lan tutup. Poros gir sing nyopir ing njaba flange dipasang cincin segel lambe kembar (lambe njero dadi segel lan njaba dadi segel bledug). Dering pengaman elastis ngawat-ngawati cincin kasebut ing panggonane. Awak pompa digawe saka paduan aluminium tahan hi khusus sing dipikolehi liwat proses ekstrusi, dene flange lan tutup digawe saka wesi cor spheroidal, iki kanggo njamin deformasi minimal sanajan tekanan tinggi, terus-terusan utawa intermiten utawa tekanan puncak.

Gir digawe saka baja khusus. Proses pamrosesan lemah lan apik rampung supaya bisa duwe permukaan sing dhuwur kanggo njamin tuas pulsa kurang lan tuas swara sing kurang sajrone operasi pompa.

Bushings digawe saka gesekan rendah lan aloi aluminium tahan-hi khusus lan diproduksi saka casting. Kajaba iku dilengkapi bantalan DU antifriction.

Zona kompensasi khusus menyang grumbulan, terisolasi nganggo segel preformed khusus kanthi cincin anti-ekstrusi, ngidini aksial lan gerakan radial bebas menyang grumbul, sing proporsional kanggo ngompa tekanan operasi. Kanthi cara iki, dripping internal dikurangi sacara dramatis, saéngga bisa njamin kinerja pompa sing apik banget (saka segi volume lan umume) lan pelumasan bagean pamindhahan pompa.

Parameter lan karakter

Tutup mburi: ambane G3 / 8 ambane 12mm.

Kanggo masang pompa: n. 2 sekrup M8, kanthi setelan kunci torsi tetep 27 ± 3 Nm.

: G3 / 8 螺纹 深 12mm.

 

model

型号

pamindahan

Mili ing 1500rpm

meksa

(Bar)

kacepetan

((R / min)

DIMENSI 尺寸 (mm)

Kapindahan

Cm³ / rev)

dirating

额定

Peak

Sing paling dhuwur

dirating

额定

Max

Sing paling dhuwur

min

最低

L

1PFC0.75KGG8B

0.75

1.0

230

270

3000

6000

1000

74

1PFC1.1KGG8B

1.2

1.6

230

270

3000

6000

1000

76

1PFC1.3KGG8B

1.6

1.9

230

270

3000

6000

1000

78

1PFC1.6KGG8B

2.1

2.3

230

270

3000

6000

1000

80

1PFC2.1KGG8B

2.6

3.0

230

270

3000

6000

1000

82

1PFC2.7KGG8B

2.8

3.9

230

270

3000

6000

1000

84

1PFC3.2KGG8B

3.2

4.6

210

250

2500

5000

800

86

1PFC3.7KGG8B

3.7

5.3

210

250

2500

4500

800

88

1PFC4.2KGG8B

4.2

5.8

210

250

2500

4000

800

90

1PFC5.0KGG8B

5.0

7.1

190

230

2500

3500

800

94

1PFC6.0KGG8B

6.0

8.3

190

230

2000

3000

600

98

1PFC7.0KGG8B

7.0

10.0

160

200

2000

2500

600

104

1PFC8.0KGG8B

8.0

11.0

160

200

2000

2100

600

109

1PFC9.8KGG8B

9.8

14.0

160

200

1500

2000

600

118

Olayanan ur sampeyan

CATHETAN NSTALLASI  

Sadurunge miwiti sistem kanthi terus-terusan, disaranake nggunakake sawetara pancegahan sing gampang:

l Priksa arah rotasi pompa supaya konsisten karo poros drive siji.

l Priksa keselarasan poros pompa lan poros motor sing tepat: perlu supaya sambungan ora kalebu beban aksial utawa radial.

l Lindhungi segel poros drive sajrone lukisan pompa. Priksa manawa area kontak ing antarane cincin segel lan poros wis resik: bledug bisa nyebabake nyuda lan bocor luwih cepet.

l Copot kabeh rereget, Kripik lan kabeh badan manca saka flensa sing nyambungake port inlet lan pangiriman.

l Mesthekake yen pipa asupan lan pipa bali mesthi ana ing sangisore cairan cairan lan adoh saka siji liyane.

l Pasang pompa ing ngisor endhas, yen bisa.

l Isi pompa karo cairan, banjur gulung nganggo tangan.

l Putuskan saluran pompa sajrone wiwitan kanggo ngetokake getih ing sirkuit.

l Ing wiwitan pisanan, setel meksa matesi tekanan ing min. regane bisa.

l Aja nyuda kacepetan rotasi luwih murah tinimbang min. diijini kanthi tekanan luwih dhuwur tinimbang maks. meksa

l Aja miwiti sistem kanthi suhu sithik ing kahanan beban utawa sawise mandheg dawa (mesthi ngindhari utawa matesi beban wiwit luwih dawa umur pompa).

l Miwiti sistem sawetara menit banjur uripake kabeh komponen; hawa metu saka sirkuit kanggo mriksa isine sing tepat.

l Priksa tuas cairan ing tank sawise ngemot kabeh komponen.

l Pungkasan, tambah tekanan kanthi bertahap, terus-terusan mriksa suhu bagian sing obah lan obah, priksa kacepetan rotasi nganti tekan angka operasi sing ditemtokake ing katalog kasebut.

 

 

Cairan Hidrolik  

Gunakake cairan hidrolik adhedhasar minyak mineral khusus kanthi anti-keausan, anti-busa, antioksidan, anti korosi lan pelumas. Cairan uga kudu tundhuk karo standar DIN51525 lan VDMA 24317 lan bisa nembus 11th tataran tes FZG.

Kanggo model standar, suhu cairan ora antara -10 ℃ lan + 80 ℃。

 

Rentang viskositas kinematik cairan kaya ing ngisor iki:

Nilai sing Diidini

6÷500 cSt

Nilai sing disaranake

10 ÷100 cSt

Nilai diijini nalika wiwitan

<2000 cSt

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates