+ 86-18761016003

Kelompok Katup Propotional

Sampeyan kene: Home >Product >Kelompok Katup Propotional

  • /img/lsp32-propotional-control-valve-groups-78.jpg
  • /upfile/2021/03/17/20210317155721_474.jpg
  • /upfile/2021/03/17/20210317155822_853.jpg

Klub Katup Kontrol Propotional LSP32

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

 

Katup hidraulik, sensor-sensitif lan proporsional, adhedhasar konsep modular sing cocog kanggo sawetara segmen pasar ing pirang-pirang aplikasi.

Minangka sistem sing wis kompensasi, tingkat aliran pangguna digunakake kanthi proporsional karo posisi spol, independen saka tekanan kerja lan ora preduli jumlah bagean sing digunakake.

 

fitur

 1. Versi kanggo macem-macem sirkuit:

  •  sistem pusat mbukak kanthi pompa pamindahan tetep;
  •  sistem pusat tertutup kanthi pamindahan variabel LS.
  • Kontrol aliran mandhiri
  • aliran minyak menyang fungsi individu ora gumantung karo tekanan beban fungsi iki;
  • Nganti 12 modul dhasar.
  • Pasokan minyak pilot terintegrasi.
  • Katup rasa pangertèn kanggo port A lan B bisa nyuda penurunan energi ing tekanan target.
  • Klep anti-kejut sing kasedhiya ing port kanthi tekanan sawetara.
  • Sawetara pilihan kanggo utas sambungan.

 

2. Sawetara kontrol sing kasedhiya:

  • manual nganggo tuas, uga nganggo detensi gesekan
  • hidrolik lan elektro-hidrolik, proporsional utawa on-off

 

Parameter lan karakter

Lola utama LSBS nemtokake aliran metu saka bagean kerja utawa tekanan sing didadekake, lan adhedhasar platform umum kanthi macem-macem pilihan fitur, supaya sampeyan bisa ngatur kutu utama sing cocog karo panjaluk sistem hidrolik lan fungsi

Spol utama bisa diaktifake kanthi telung cara:

  • Mekanis dening tuas LSM
  • Listrik dening aktuator LSPE / LSPEH.
  • Hidraulik dening aktuator LSPH.

Nilai Aliran Oli 额定 流量

P

130L / min

34Gal / menit

Tekanan Maks 最大 压力

P

350Bar

5075psi

A / B

350Bar

5075psi

T

40bar

580psi

Maks. Kebocoran Internal (@ 100bar, 50)

内 泄 量 (压力 :100bar, 温度 : 50 ℃)

A / B

18cm / min

 

Suhu Minyak 油温

 

Saka -20 ℃ -90 ℃

Saka -4 ℉ -194 ℉

Viskositas Minyak 油液 粘度

Tingkat Operasi 工作 范围

Saka 15 / s ~ 75

Saka 15cst ~ 75cst

Min. 最小

12 / s

12cst

Maksimum 最大

/s

400cst

Kisaran suhu sekitar 环境 温度

 

Saka -30 ℃ -60 ℃

Saka -22 ℉ -140 ℉

Maks. Kontaminasi 最大 污染

 

23/19/16 (ISO4406)

 

Saringan 过滤 器

 

10μm

 


Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates