+ 86-18761016003

Angkat Unit Tenaga Meja

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Angkat Unit Tenaga Meja

  • /img/lift_table_power_unit6.jpg

Angkat Tenaga Meja6

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Unit tenaga iki dirancang khusus kanggo tipper cilik, kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup lan tank, lsp tipper ing kasus kegagalan daya kanthi gerakan nyuda diaktifake dening solenoidvalve.

Cathetan Khusus

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik dipateni.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst. Sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.

4. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.

5. Priksa level minyak ing tank sawise operasi wiwitan saka unit tenaga.

6. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

daya Motor

Kacepetan Nominal

Displaceme nt

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Volt Valve Solenoid

L (mm)

YBZ5-F2.1E1W27/WUCAT1

12VDC

1.5KW

 

2.1ml / r

20MPa

12L

12VDC

559

Y8Z5-F2.1H1W27/WUCAT1

2500RPM

20L

791

YBZ5-F2.5E2A27/WUCBT1

24VDC

2.0KW

2.5ml / r

18MPa

12L

24VDC

559

YBZ5-F2.7H2A27AA/UCBT1

 

2.7ml / r

20L

791

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates