+ 86-18761016003

Sugeng Rawuh SJ-TEKNOLOGI


Kepuasan pelanggan minangka target utama ing Sheng Jie.

Huaian Shengjie Hydrauling Machinery Co., Ltd., didegaké ing taun 1990, minangka produsen katup kontrol arah koper profesional ing Tiongkok. Kita khusus ngasilake katup kontrol aliran arah, katup hidrolik kontrol arah, katup spol kontrol sawetara, katup multi-port tekanan dhuwur lan liya-liyane. Produk kita duwe kinerja luar biasa, operasi sing trep, lan produk kita akeh ditrapake kanggo pertanian, konstruksi, minyak bumi , perikanan, pertambangan ...

ndeleng liyane

Produk kita

Ndeleng kabeh
Ngerti pabrik kita

Latar mburi Teknologi SJ kanthi pengalaman 30 taun luwih ningkatake jabatan lan komitmen kita kanggo ngetrapake gaya sing konsisten lan asli kanggo keluwesan lan efisiensi sing ngasilake produk sing disesuaikan kanthi sukses lan reliabilitas lan daya saing sing dhuwur. Kita nyedhiyakake papan lan macem-macem produk hidrolik sing mesthi disertifikasi khusus kanggo saben aplikasi. Sajrone ngembangake, kita ngrungokake kanthi tliti lan fokus marang kebutuhan para klien, nyedhiyakake komunikasi sing konsisten kanggo ngetrapake katrampilan teknis lan produksi kanggo entuk manfaat saka kabeh klien lan mitra pasar.

Ngerti pabrik kita

Latar mburi Teknologi SJ kanthi pengalaman 30 taun luwih ningkatake jabatan lan komitmen kita kanggo ngetrapake gaya sing konsisten lan asli kanggo keluwesan lan efisiensi sing ngasilake produk sing disesuaikan kanthi sukses lan reliabilitas lan daya saing sing dhuwur. Kita nyedhiyakake papan lan macem-macem produk hidrolik sing mesthi disertifikasi khusus kanggo saben aplikasi. Sajrone ngembangake, kita ngrungokake kanthi tliti lan fokus marang kebutuhan para klien, nyedhiyakake komunikasi sing konsisten kanggo ngetrapake katrampilan teknis lan produksi kanggo entuk manfaat saka kabeh klien lan mitra pasar.

Ngerti pabrik kita

Latar mburi Teknologi SJ kanthi pengalaman 30 taun luwih ningkatake jabatan lan komitmen kita kanggo ngetrapake gaya sing konsisten lan asli kanggo keluwesan lan efisiensi sing ngasilake produk sing disesuaikan kanthi sukses lan reliabilitas lan daya saing sing dhuwur. Kita nyedhiyakake papan lan macem-macem produk hidrolik sing mesthi disertifikasi khusus kanggo saben aplikasi. Sajrone ngembangake, kita ngrungokake kanthi tliti lan fokus marang kebutuhan para klien, nyedhiyakake komunikasi sing konsisten kanggo ngetrapake katrampilan teknis lan produksi kanggo entuk manfaat saka kabeh klien lan mitra pasar.

PREV
NEXT

kita APLIKASI

Layanan berkualitas tinggi ing macem-macem industri


Pitakonan & NEWS

Layanan berkualitas tinggi ing macem-macem industri


SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates