+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/hs2-series-sectional-directional-control-valves.jpg
  • /upfile/2021/03/17/20210317174324_692.jpg
  • /upfile/2021/03/17/20210317174345_264.jpg
  • /upfile/2021/03/17/20210317174408_223.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Seri HS2

Tingkat aliran: 45LPM - 12GPM

Irisan: 1-14 bagean

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway tipe HS2 seri pamisah wis ngenalake teknologi canggih Eropa, kalebu struktur kompak, resistensi tekanan tinggi, umur panjang, 1-14 koneksi, lan rong sistem hidrolik pembukaan tengah lan penutupan tengah. HS4 saben awak katup bisa miturut syarat pelanggan kanggo nambah katup kebanjiran, ngisi katup minyak. Cara kontrol kalebu kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol elektro-hidrolik lan remot kontrol poros fleksibel. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan mesin hidrolik mesin liyane.

Data Dimensi Model HS2

NTingkat Aliran ominal mili 

 

45LPM 

 12GPM AS

Otekanan pening (Maks)

压力

 

250bar

3600PSI

BTekanan ack (Maks) 背压

Ing port outlet T

25bar

360PSI

Fkisaran suhu sing dawa

Suhu kerja

Kanthi Segel NBR

Saka -20 ° nganti 80

Saka -4 ° nganti 176 ℉

Kanthi Segel Viton

Saka -20 ° nganti 100

Saka -4 ° nganti 212

Viscositas  Keluwesan

Operating Range

Saka 15 nganti 75 mm² / s

Saka 15 nganti 75 cst

kula

12 mm / / s

12 cst

max

400 mm / / s

400 cst

Ambient Range Suhu

kisaran suhu kerja

Saka -40 ° nganti 60

Saka -40 ° nganti 140 ℉

Parameter lan karakter



Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates