+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/sd180_series_sectional_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523114936_866.png
  • /upfile/2020/05/23/20200523114956_349.png

Katup Kontrol Pitunjuk Seri HS8

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway laminasi seri HS8 wis ngenalake teknologi canggih Eropa, struktur spesifik kompak, resistensi tekanan tinggi, umur panjang. HS8 saben awak katup bisa miturut panjaluk pelanggan supaya katup kebanjiran, katup minyak isi lan sapanunggalane. Cara kontrol kalebu kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol elektro-hidrolik lan remot kontrol poros fleksibel, lan liya-liyane, kanggo memenuhi syarat kontrol sing beda kanggo para pelanggan. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan mesin hidrolik mesin liyane.

model HS8 Data Dhimensi

Parameter lan karakter

1 Katup bagean sing dirancang kanthi ringkes, kompak lan abot saka 1 nganti 12 bagean kanggo sistem hidrolik pusat sing mbukak lan tertutup.

2 Kasedhiya tutup katup tekanan utama lan katup mriksa beban ing saben bagean sing digunakake

3 Kasedhiya kanthi rangkaian paralel, tandem utawa seri.

4 Pelabuhan opsional opsional.

5 Macem-macem katup port antishock + antisavitasi.

6 bagean Menengah kanggo sawetara jinis sirkuit.

7 Kasedhiya manual, pneumatik, electrohydraulik, hidrolik proporsional, kit spol.

8 Diameter 20 mm (0.79 inci) koper sing bisa diijolake.

paramèter

Nom Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa 

Minyak Hidrolik

Tem.rang

 ( 

Visc.rang

 Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

16

31.5

160

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates